Sunday

Ville bara säga att jag lever. Ifall ni undrar


Fredagen den 13


Hejsan Hejsan
Kom hem fån träningen för att tag sen och sen dess så har jag typ duschat och ätit. Det var iallafall jätte kul på gympan idag, därför att Olivia hade danslektion. Det gick inte så bra för mig, såg nog ut som en stor elefant som gjorde bort sig. Tänkte kolla lite tv nu med morsan, så ha det!

Har det hänt er nåt idag? Med tanke på att det är fredagen den 13.

Salt

Asså den här filmen ska jag lätt se. Angelina är ju otroligt grym. As usual.

Fuck you and the horse.....


Hej Hej
Idag fick vi reda på att Träslöjden var inställd på grund av att åke var sjuk så då gick jah Agnes och Jennie till Espresso House, där satt vi och snacka och drack Chai Latte. Sen efter det hängde Jennie med mig hem. Vi käka toast och godis. Och det hände en skit läskig grej. Hon har precis åkt hem nu så jag tänkte plugga lite fysik och spanska. Ses

HAhahahah Jennie kmr du ihåg? Fuck you and the horse.....


091109


Shuue.

Länge sedan jag uppdatera bloggen nu, men jag har helt enkelt inte orkat. Dagen har gått åt att läsa ut min bok. Boken heter Legenden om Darren Shan, och det är absolut den bästa boken jag har läst. Jag läste ut den 8 boken i serien idag och så vad jag inne på hemsidan och där stod det att den 9 boken kommer ut i typ mars. Fan vad jag längtar. Imorgon är det konfa, och då ska jag och jennie sätta oss på espresso house och plugga, men jag vet inte om hon vill hänga med. Men nu ska jag sova så hejå.

PS: Olivia! Hoppas du mår bättre imorgon, saknar dig redan sötnos.

RSS 2.0