300909

Hejsan Hejsan

Kom precis hem från träningen, vi spelade, körde polskavågor och stockholmare. Det var jävligt jobbigt men kul!
Imorgon ska vi spela match i Kungsbacka kl 17.30, så för att jag ska hinna så måste jag typ gå lite tidigare från skolan.

Längtar tills på fredag nu, då är det hajk med konfan. Olivia och Amanda? Har ni varit där förut? Isånnafall vad ska man ha med sig?

Måste bara säga att jag blev så jävla nöjd idag med min bild som jag gjorde på bilden! Hahah var tvungen att säga det. Ska sova nu, puss puss.


Helgen



Hej Hej

Idag har jag typ stor städat i hela mitt rum, väldigt jobbigt. Och så har jag gjort hk-uppsatsen, den var ganska jobbig. Det stod att man skulle läsa i boken men det stod inte nåt där, utan jag fick kolla på internet.

I fredags sprang vi, och jag sprang 6 varv på 40 min, så jag fick typ vg. Efter skolan hängde Olivia med mig till stan. Efter stan åkte jag hem och tränade och det var skit roligt, vi spelade typ hela tiden. Sen efter träningen gick jag hem till mormor och sov där. Och i lördags spelade vi match mot Kärra i Lillekärrshallen, vi förlorade med 13-18. Imorgon börjar skolan igen. Vi har bara 4 lektioner på måndagar. Efter skolan ska jag med mamma till ikea.
Ska dra nu, puss puss.


240909

Hej Hej

I tisdags var jag Amanda, Olivia, Lovisa J, Jennie och Lovisa B på konfirmationen i Saronkyrkan. Och det var verkligen jättekul. Det var typ 25 st där så det var en stor skillnad jämfört med Biskopsgården för där var det bara 5?

Dagen har varit bra, spelade typ pingis alla raster. Och på EV så såg vi klart på Kärlek & Fördom, tror den hette så. Den filmen var bara för mycket, hur dålig som helst, fast det var en snygg kille med så det ger pluspoäng. Efter skolan var hag och Jennie på stan en sväng, köpte ett par nya shorts.
Imorgon är det fredag, vi ska springa då. Det kommer inte att bli så kul. Ett varv är typ 1 km och vi ska typ springa 8 st sånna på 40 min, om vi gör det så får man MVG. Ska verkligen försöka springa 8 varv. Tänkte göra spanska läxan nu och packa gympa påsen till imon, så puss puss.


210909

Hej Hej nu har jag skaffat blogg! Jennie sa till mig att göra det, så jag ska testa ett tag nu.

Idag har jag varit på stan, jag köpte ett par leggins och ett diadem. Imorgon har vi en ganska så soft skoldag bara 5 lektioner elr nåt sånt. Efter skolan imon ska jag hänga med Olivia och konfimera mig i Saron. Iallafall om en timme börjar Svenska Hollywood fruar, asså det är så j**la underhållande. Hejdå Puss Puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0